3 февруари 2013 г.

Митинг в Благоевград



До читателите на блог “Добротолюбие

novini.bg
Скъпи братя и сестри в Христа, последните дни наблюдаваме недопустими неща случващите се  в нашето Отечество и бихме желали да изкажем и нашето мнение по този обществен казус.
Цяла Югозападна България е смущавана от нелепите цени на тока. Неморално, неетично безобразно и подигравателно за хората е новото таксуване на компанията! Много хора от Сандански, Благоевград и др. градове решиха да си потърсят правото на глас и излязоха на митинги. Утре отново се организира в Благоевград. Ние, екипът на блог "Добротолюбие" подкрепяме всички хора в протеста им, стига действията им да са благоприлични и митингите да бъдат проведени съобразно реда и конституцията на Републиката.
Изкрено молителствуваме от Всемилостивия и Всеподател на всички блага Господ Бог да де разум и да вразуми управителния огрган на компанията предоставяща  електроенергия и да даде разрешение на проблема, угодно на всички страни! Снами Бог, уповавайте се на Него и Той ще даде мирни времена! Упованието ви да бъде е Отец, убежището ви да бъде  Син, Покровът ви да бъде Дух Свети!
                                                                           От екипа на Православен блог Добротолюбие
                                                                                                   
                                                                                                             03.02.2013 година
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.