17 ноември 2013 г.

Три дни в траур в община Гоце Делчев

Общинският съвет в гр. Гоце Делчев обяви тридневен траур по повод кончината на Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Натанаил. 
Дните на траур са както следва понеделник (18), вторник (19) и сряда (20) ноември 2013 г. Митрополит Натанаил ще бъде погребан във вторник  до катедралата "Успение на Пресвета Богородица".
Решението на общинския съвет е взето в знак на уважение пред паметта на митрополит Натанаил, който в спомените на неврокопчани ще остане като радетел за проповядване на Словото Божие и достоен митрополит на поверената му от Бога Неврокопска епархия.
Бог да прости и помилва Негово Високопреосвещенство Ниврокопския митрополит Натанаил.


Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.