9 януари 2016 г.

Синът ми стана монах на Света гора

"Синът ми стана монах на Света гора". Първото ни видео от рубриката "Душеполезни видеоклипове" ще ни запознае с гръцката актриса Яна Ставраки. Винаги е имала мечтата да стане актриса и въпреки възрастта си, се записва в театрално училище на 54 и успешно завършва на 57. Участва в комедийния сериал Λίστα.com и продължава да играе в театъра. Има син, за когото е посветено това интервю. Синът й, отличник и доктор, е избрал монашеството и сега се подвизава на Света гора.
Чуйте това интересно интервю, в което една жена с голямо сърце ще сподели своето виждане върху монашеството и света, семейните ценности и идеали, целта на живота и как всички тези неща са свързани.
Превод от гръцки: Асен Андонов
Блог Добротолюбие 2016 г.Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.