16 август 2013 г.

ПОМОГНЕТЕ

Свещеник Васил Василев

"От името на Църковното настоятелство при новостроящия се храм „Рождение на св. Йоан Кръстител” гр. Шумен, кв. Мътница и лично от мое име в качеството ми на председател на храма и Църковното настоятелство, най-учтиво Ви моля ЗА ДОБРОВОЛНИ ДАРЕНИЯ ЗА ДОИЗГРАЖДАНЕ, ИКОНОСТАС И ИКОНИ!


Банкова сметка: 
IBAN: BG 26 STSA 9300 0014 6624 33
BIC: STSABGSF
Банка ДСК – кл. Шумен

Надявам се, че молбата ни ще бъде удовлетворена."

Нека братя и сестри, да помогнем на едно такова хубаво дело, а именно подпомагането на Църквата Божия. Нека всеки колкото има възможност да подпомогне храма Божи.
Ето и снимка на храма -

Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.