20 юни 2015 г.

Благотворителен концерт в подкрепа на студента по богословие Валентин Бонев

Концерт, какъвто в Криптата на храм-паметник „Св. Ал. Невски” досега не се е случвал или разказ за действеното християнство – как приятели, колеги и непознати хора се обединиха за да помогнат на студента по богословие Валентин Бонев да събере средства за животоспасяващо лечение в Белгия. Всеки, който иска да помогне може да го стори, като приведе средства по тази сметка: 
Дарителска сметка на Валентин Бонев: ОББ:IBAN: BG58UBBS8002132036340BIC: UBBS BGSF или чрез системите на ePay: КИН: 6819544529 и PayPal: valboneti@abv.bg


Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.