24 август 2012 г.

Още една нова книга на Синодално Издателство

снимка:  http://bg-patriarshia.bg
Излезе от печат още една нова книга на Синодално Издателство. Книгата е озаглавена - "Непубликувани чудеса на св. Йоан Рилски", тя е съвместно издание на Св. Синод на БПЦ и Рилската Св. Обител, изготвена е по едноименния ръкопис на архим. Климент Рилец, който се съхранява в библиотеката на Св. Синод.
В книгата влизат чудеса случили се в периода от 1935 - 1961 година. В книгата също са публикувани Завета на Св. Йоан Рилски, подробна автобиография на архимандрит Климент Рилец и Молитва към Рилския светец.
За повече информация посетете официалния сайт на Св. Синод (тук)
Тази новина може и да я чуете. За целта просто влезте (тук).




Този звукозапис на новина се прави за първи път в нашия блог. Извиняваме се за качеството. Надяваме се тази новост да ви хареса. Приятно слушане.








Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.