2 март 2014 г.

Бог да прости Калинчо...

На 3 март, се навършват четири тъжни години без нашия съученик Калин Чонов, който след кратко боледуване се престави в Господа.
Той е роден на 27 януари 1992 г. в гр. Велико Търново. Син е на приснопаметния великотърновски свещеник от храм „Св. Марина” Кръстьо Чонов. Постъпва в Софийската духовна семинария през 2006 година.
Той бе един от отличните ученици в класа, активен участник в изграждането на компютърната зала в Семинарията и на семинарския сайт, всеотдаен помощник на съучениците си в усвояването на компютърната грамотност.

Бог да прости нашия обичан съученик и да го упокои в селенията на праведните!

Вечна, светла и блажена да бъде паметта му!
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.