3 април 2014 г.

"Веселите студенти" нов блог поддържан от нас.

Създадохме нов блог, в който ще можете да се смеете на воля. Блог за хумор, ирония и безболезнен сарказъм. Надяваме се да посрещнете с усмивка нашата инициатива. В новия блог ще може да четете веселите истории на студентите от Богословския факултет.
Новият блог съществува единствено и само с цел забавление, както на самите автори така и на читателите. Абсурдните неща , които четете са плод на болните ни мозъци и нямат нищо общо с действителността. Не носим отговорност, ако някой се припознае в героите ни или се почувства засегнат.
Новият блог може да откриете на адрес:http://veselitestudenti.blogspot.com/
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.