5 март 2015 г.

Неврокопска епархия с официална страница във Facebook.


Неврокопска епархия вече има нова своя официална страница в социалната мрежа facebook. Предишната официална се превърна в такава  след избора за нов Неврокопски митрополит, а именно страницата - Неврокопска Епархия - за достоен Митрополит. От 18 февруари Неврокопска св. митрополия вече има нова официална страница - Неврокопска епархия.
Страницата е създадена с благословението на Неврокопския митрополит Серафим и се поддържа от Неврокопска св. Митрополия. От митрополията приканват също:
"Всички желаещи да сътрудничат с идеи, публикации, фото, видео и аудио материал в подкрепа на дейностите в Неврокопска епархия могат да пишат на E-mail: nevrokop.eparhia@gmail.com като оставят име, фамилия и телефон за обратна връзка". Пожелаваме ползотворна и добра работа на новата официална страница, която да се и превърне в един наистина събирателен пункт за хората обичащи и желаещи да участват в богослужебния и духовен живот на Неврокопска епархия.
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.