16 ноември 2013 г.

Бог да прости Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Натанаил


Тази сутрин, се престави в Господа Неврокопският митрополит Натанаил. Тежко болен, той напусна тукашния временен свят и се пресели във вечните селения на Христа Бога. В паметта на неврокопчани ще остане като добър духовник и ревностен монах.
Нека, Бог на любовта и щедростта да приеме душата му в Своите светли двори, където заедно с всички светии да слави едното свято име на Отца и Сина и Св. Дух.

Бог да прости и помилва дядо Натанаил.
Вечна и блажена да бъде паметта му. 
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.