3 декември 2014 г.

Важно съобщение до читателите ни

Скъпи читатели,
Във връзка с разразилия се спор относно  хиротонията на архимандрит Дионисий (Мишев),  екипът на Православен блог "Добротолюбие" се разграничава от всякакви действия и мнения "достоен" или "недостоен".
Православен блог "Добротолюбие"  е създаден от ученици на Софийска духовна семинария "Св. Йоан Рилски", студенти от Богословски  факултет към  СУ "Св. Климент Охридски"  и миряни. Всеки един  член на нашия екип има право на лично мнение и да  го  изразява по съответния ред,  без да бъде намесвано името на блога.
Разграничаваме се от фейсбук групата "Архимандрит Дионисий  -  Достоен за епископ на БПЦ", тъй като в нея са използвани материали /снимки/ на Православен блог "Добротолюбие". Екипът на блог "Добротолюбие" и в частност администраторите не са предоставяли снимки на въпросната група, нито са давали съгласието си за ползването на снимков материал от блога.
Надяваме се Бог така да устрои нещата, че да бъде запазен мирът в Църквата.
                                      
Искрено Ваш

Екип  на Православен блог "Добротолюбие" 

Ангел Карадаков
Боян Фердов
Николина Александрова 
Божин Дончев
Костадин Милушев
Здравко Кънев
Татяна Филева
Теодор Аврамов
Георги Германов
Олег Каменщик 
Войден Божков

Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.