26 юни 2013 г.

Сайт - Православен свят


Към нашата рубрика "препоръчано" добавяме и един нов православен сайт. Православният сайт предлага богато съдържание на много материали от светите отци и старци. Той е създаден от християни еноряши на храма във Варна - "Свети апостол Андрей Първозвани".

Ние от Православен блог Добротолюбие им пожелаваме много години да сеят на духовната нива, защото жътвата е голяма, а жътварите са малко. Подканяме и вас нашите читатели по-често да влизат в този прекрасен Православен сайт. Сайтът може да намерите на адрес - http://pravoslaven-sviat.org/ 







Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.