23 февруари 2014 г.

Неврокопска епархия с официална страница във facebook.

Неврокопска епархия вече има своя официална страница в социалната мрежа facebook. В официална страница се превърна създадената такава във връзка с избора за нов Неврокопски митрополит, а именно страницата - Неврокопска Епархия - за достоен Митрополит. Ето, какво бе публикувано днес, на стената на официалната страница на Неврокопска Епархия.

"Тази Facebook страница е създадена във връзка с избора на нов Неврокопски митрополит.
След избора и въдворяването на новия Неврокопски митрополит Серафим с негово благословение на тази страница Неврокопска св. митрополия ще прави своите публикации.
Неврокопска св. митрополия и Неврокопският митрополит не носят отговорност за съдържанието и публикациите в другите фейсбук групи или страници, ползващи имена: Неврокопска епархия, Неврокопска св. митрополия и други подобни, свързани с епархията и митрополитите на епархията.

Копиране на авторски публикации, снимки и видеоматериали и възпроизвеждането им на други места може да се прави само след разрешение от Неврокопска св. митрополия и при коректно цитиране на авторството на статията/ публикацията/ снимката/видеоматериала
Всички желаещи да сътрудничат с идеи, публикации, фото, видео и аудио материал в подкрепа на дейностите в Неврокопска епархия могат да пишат на E-mail: nevrokop.eparhia@gmail.com като оставят име, фамилия и телефон за обратна връзка."
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.