23 октомври 2014 г.

Зов за помощ

 Приятели, в електронната си поща получихме писмо с молба за помощ. 
Георги Николов е инвалид, получил е тежка бъбречна криза с разкъсвания, но не може да постъпи в болница, защото няма кой да се погрижи за 90 годишната му майка. Подал е и документи за старчески дом, но към момента те не са готови. Молим, който може да помогне на човека в беда.
Ако се намери човек, който може да помогне на Георги да постъпи в болница в Бургас и някой, който да може да се погрижи за майка му през време на отсъствието му нека да се свърже с него. За жалост те не разполагат с никакви средства и не могат да си позволят хора болногледачи, които да се грижат за тях. 

Адрес и телефон за връзка с Георги Николов:


 с. Росен, общ. Созопол, обл. Бургас 

тел. 059/ 16 - 25 - 30

Георги Христов Николов


Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.