26 ноември 2015 г.

Медународният ден на хората с увреждания в Неврокопска епархия

По случай Международния ден на хората с увреждания Неврокопска света митрополия организира празничен концерт. Той ще се състои на 03.12.2015 г. (четвъртък) от 18:00 часа, в залата на НТС (Дома на техниката), ул. “Бяло море” №12, гр. Гоце Делчев. Концертът е с благословението на митрополит Серафим, входът е свободен.
В програмата ще вземат участие: софийската група за синхронно пеене «Жестим», театър «Мим-арт», певицата Гергана Никифорова, ученици от Ресурсен център – гр. Гоце Делчев, вокална група при III ОУ “Братя Миладинови” и много приятели. Включването и на публиката в изпълнението на познатите на всички песни ще бъде приветствано. 


Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.