19 ноември 2015 г.

"Разни хора - разни детайли" или за втората фотоизложба на богослова Иван Шишиев

Преди повече от месец в галерия Арти Джамбуре на  бул.  „Цар Освободител” 25 богословът Иван шишиев откри своята първа изложба, в която бяха включени от неговата страница в социалната мрежа facebook, в която споделя своя поглед за света изразен в интересни и впечатляващи фотографии. Страницата му – „Етюд-и-те на София”, вече има повече от 8500 харесвания. Иван Шишиев е изпращал и свои снимки за два от броевете на списание „Светодавец“, както и едно интрвю, което може да видите тук
Втората си изложба е кръстил "Разни хора - Разни детайли", като споделя, че "първоначалната концепция на изложбата бе да се покаже тайната на уличните музиканти“, но заради технически инцидент, при който са изтрити голяма част от снимките на музикантите Иван Шишиев изменя идеята си в нещо по-широко. Детайлите, които той показва са именно в негов стил стил – градски, уличен и разбира се с много душа. 

Изложбата вече може да се види в кино Вайлкова на ул. "Цар Иван Асен II" №11 в София. Снимките ще бъдат изложени до 17 декември. 
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.