15 декември 2015 г.

"Даровете на влъхвите" ще се излъчва в Благоевград

Утре в Православния информационен център на Неврокопска св. Митрополия в Благоевград ще се излъчи филмът "Даровете на влъхвите". Прожекцията на филма е част от предрождественската програма на Православния център. 
“Даровете на влъхвите” е късометражен филм по едноименния разказ на О. Хенри. Разказът е пренесен в наши дни. Кратка драматична история за бедна млада семейна двойка и как те се справят с предизвикателството да закупят коледни подаръци един на друг с много малко пари. Сантиментална история с морален урок. Да дадеш най-ценното от себе си, за да зарадваш другия независимо от трудностите, които ни заобикалят. Не е важно какво ще получиш, важното е да можеш да дадеш. Този въпрос винаги ще си остане актуален.

Филмът ще се излъчи от 18:00 ч. Вход свободен. 
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.