25 януари 2016 г.

Официално блог Добротолюбие в сътрудничество с православната медия arxon.gr


Уважаеми читатели, щастливи сме да ви споделим още една прекрасна новина. Официално вече сме в сътрудничество с още една голяма гръцка православна медия, а именно arxon.gr
Сайтът на Архон е насочен в изцяло духовната и патристична сфера. Впечатление там прави рубриката „Духовни слова“, в която често се публикуват откъси от изказванията на различни съвременни свети старци, като св. Порфирий Кавсокаливит, св. Пасий Светогорец, както и изявления и духовни проповеди на местни гръцки митрополити и духовници.

Също така трябва да се отбележи, че Архон е много активна медия в социалните мрежи Фейсбук и Туитър. Отделно има собствен канал в Youtube, където редовно се качват видеорепортажи с интересни интервюта и събития.
Надяваме се, че новото ни сътрудничество с още една православна медия ще обогати духовно вас нашите читатели, а и нас самите, които се наемаме с тази не лека задача!
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.