1 юни 2015 г.

На 1-ви юни деца гостуваха на Русенския митрополит Наум

По повод Международния ден на детето, деца от ЦДГ „Радост“, придружени от своите учители и родители гостуваха на Негово високопреосвещенство Русенския митрополит Наум. Епархийския митрополит поздрави малките християнчета за празника и ги зарадва с подаръци, а наред с това ги похвали за старанието, което са положили при подготовката си, по повод посещението им. Митрополит Наум пожела на възпитаниците на ЦДГ „Радост” да растат здрави, умни и добродетелни за радост на своите родители, и следвайки мечтите си, да развиват вложените им от Господа таланти, за да пораснат като достойни българи.
Госпожа Йорданка Тодорова – директор на ЦДГ „Радост“, благодари на архиерея за проявеното архипастирско внимание към най-малките му епархиоти в деня на техния празник и за принципно грижовното му отношение към християните от Русенска епархия.

По информация на Русенска св. Митрополия.
Снимки: Милен Бакалов


Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.