15 октомври 2015 г.

Честит юбилей, Ваше Светейшество!

Днес Негово Светейшество Българският патриарх Неофит навършва своите седемдесет години. Ваше Светейшество, пожелаваме ви много здраве, духовни сили, разсъдителност и много мъдрост, с която още дълголетно да водите и предстоявате Българската православна църква. 
Бог ви е избрал за нелеко служение, бъдете винаги бодър и ревностно стойте и противостоявайте на изкушенията. За много и много години! На многая и благая лета!

Екипът на Блог Добротолюбие
Блогът се поддържа от православни младежи обучаващи се в Софийската Духовна Семинария "Св. Йоан Рилски" и Богословския Факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е създаден, за да може светлото спасително Слово на Христа Бога и Боговдъхновеното учение на Св. Православна Църква да достигнат до повече хора. Надяваме се да ни извините ако случайно сме допуснали някаква грешка, при написване на текстове или нещо друго. Имаме и канал в Youtube, където може да чуете аудио записи на проповеди и слова на Св. Отци. Разбира се и за тях се извиняваме понеже записите не са професионални.